OVER TEVOKO
Tevoko is met ongeveer 130 leden de enige volleybalvereniging op Texel. Momenteel spelen er 5 seniorenteams in de Nevobo-competitie, van de derde klasse tot en met de promotieklasse. Tevens hebben we 4 jeugdteams die eveneens in de competitie van de Nevobo actief zijn. Daarnaast kent de vereniging een grote en nog steeds groeiende CMV-groep* die met veel enthousiasme het volleybal onder de knie willen krijgen. Tenslotte biedt Tevoko ook nog ruimte aan een groep recreanten die op maandagavond hun training volgen.Op de dinsdagavond speelt zich al sinds jaar en dag de recreatieve strijd af tussen diverse Texelse bedrijventeams in de Eilandcompetitie. De competitie speelt zich af in een herenklasse, een damesklasse en een gemengde klasse. Elk jaar in mei of juni organiseert Tevoko met hulp van alle leden en de vele vrijwilligers haar Buitentoernooi; een evenement wat jaarlijks bezocht wordt door ongeveer 1000 volleyballiefhebbers en plaats vindt in een bijzonder mooie omgeving op het Texelse eiland.Al met al genoeg redenen om lid te worden van onze vereniging.Meer info over Tevoko, de Eilandcompetitie en het Buitentoernooi vindt u elders op deze site.

*Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen!
MEESPELEN BIJ TEVOKO
Wil jij meespelen bij Tevoko? Je bent van harte welkom om een training mee te komen doen! Bevalt de training? Print dan het aanmeldingsformulier uit, vul deze in en lever hem in bij je trainer. Voor de trainingen en trainingstijden klik hier. Het lidmaatschap kan uitsluiten beëindigd worden door schriftelijke opzegging, gericht aan het bestuur van de volleybalvereniging Tevoko.
CONTRIBUTIE & VERGOEDINGEN 2016 - 2017
Senioren € 132,00
Recreanten € 112,00
Jeugd € 112,00
Eigen bijdrage spelerskaart € 30,00
Bijdrage competitie spelende CMV-leden € 15,00

Er wordt geen reisvergoeding uitgekeerd naar kilometers. Wel kan er een declaratie gedaan worden voor de bootkosten. Download het declaratieformulier hier. Mail het ingevulde formulier naar penningmeester@tevoko.nl
SCHEIDSRECHTERS
Onze vereniging heeft de beschikking over een groot aantal scheidsrechters en is hun heel dankbaar. De thuiswedstrijden (tweede, derde en jeugd klasse) worden gefloten door eigen leden. Voor de wedstrijd van dames 1 (promotieklasse) komt een scheidsrechter van de Nevobo naar Texel. Ook zijn er een aantal vrijwilligers die wedstrijden fluiten. Om de instapdrempel laag te houden, maar toch de kwaliteit te waarborgen heeft de Nevobo een instaptoets over de spelregels beschikbaar gesteld. Klik hier voor het openen van de instaptoets. De uitslag van de toets krijg je persoonlijk toegemaild waarna je de licentie hebt om tot en met de 3e klasse wedstrijden en de jeugdwedstrijden te fluiten. De volleybalspelregels kun je hier vinden.MEDEDELINGEN
Er zijn geen mededelingen.
VOLG ONS


WEBSHOP LEDEN
BALSPONSOR
Klik op de bal voor meer informatie

Uw naam hier